Απαιτούμενα Δικαιολογητικά για την έκδοση αδείας Εισόδου Προσωπικού / Οχήματος στις λιμενικές εγκαταστάσεις του ΟΛΠ.

1. Αίτηση ενδιαφερομένου ή επιστολή της εταιρείας συγκεντρωτικά για το προσωπικό της , προς Ο.Λ.Π. Α.Ε. / Υπηρεσία Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων & ΠΣΕΑ που να αναγράφονται καθαρά τα στοιχεία της εταιρείας με υπογραφή και σφραγίδα του υπεύθυνου που ανήκει ο ενδιαφερόμενος , την εργασία που εκτελεί μέσα στις λιμενικές εγκαταστάσεις , για ποιες λιμενικές εγκαταστάσεις χρειάζεται η άδεια εισόδου και στο τέλος της αίτησης να αναγράφεται το παρακάτω κείμενο επακριβώς :

«Στην περίπτωση παύσης της συνεργασίας μας με τους αναφερόμενους υπαλλήλους ή υπάλληλο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να ενημερώσουμε τον Ο.Λ.Π Α.Ε. και να καταθέσουμε τις σχετικές άδειες εισόδου » .

  

Οι  Άδειες Εισόδου που θα εκδίδονται, θα έχουν διάρκεια 1 έτος.

 

2.   Για κάθε άτομο:

α ) - 2 φωτογραφίες τύπου ταυτότητας(3 x 4) –ΟΧΙ διαβατηρίου
β ) - 1 φωτοτυπία δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας .
γ ) - 1 φωτοτυπία Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ή παραστατικό πιστοποίησης της εργασίας ( κατάσταση Ι.Κ.Α. ) προκειμένου περί εταιρείας .
δ )  Ασφαλιστική Ενημερότητα .
ε )  - 2 (δύο) υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599 / 1986 προς Ο.Λ.Π. Α.Ε./ Υπηρεσία Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων & ΠΣΕΑ , με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής , που σας παρέχουμε με έτοιμο κείμενο .

 

3.   Για κάθε αυτοκίνητο:

α ) - 1 φωτοτυπία Άδειας κυκλοφορίας αυτοκινήτου .
β ) - 1 φωτοτυπία Άδειας οδήγησης .

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Α.  Άδεια εισόδου του αυτοκίνητου θα πρέπει :

  1. Ι. Να φέρει σε ευκρινές σημείο την άδεια προς έλεγχο ανά πάσα στιγμής .
    ΙΙ. Ο Οδηγός θα πρέπει να είναι ήδη πιστοποιημένος από την υπηρεσία μας .

    ΙΙΙ. Εκτός της εμφανούς θέσης της άδειας εισόδου του αυτοκίνητου θα πρέπει να βρίσκεται σημείωμα με το τηλέφωνο και την θέση στην οποία βρίσκεται ο οδηγός και οι συν αυτόν επιβάτες .

    ΙV. Η στάθμευση του οχήματος θα γίνεται στους καθορισμένους χώρους στάθμευσης και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης το όχημα θα απομακρύνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΟΚ για παράνομη στάθμευση .

    V. Η Άδεια εισόδου δεν αποτελεί ΑΔΕΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ και όταν δεν πληρούνται τα ανωτέρω , τα οχήματα θα απομακρύνονται , σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΟΚ για παράνομη στάθμευση .

Για την καλύτερη και εποικοδομητικότερη συνεργασία μας είμαστε στην διάθεσή για να σας απαντήσουμε σε  οποιοδήποτε σχετικό ερώτημα έχετε, επικοινωνώντας  μαζί μας στις εργάσιμες ώρες και μέρες στα τηλέφωνα, 210 45 50 306, 210 45 50 124, 6985 552 387 στο fax: 210 45 50 125 και στο Email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνημμένα αρχεία: