Τη Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. και τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα λιμάνια θα επισκεφθεί ο Χάνες Σβόμποντα, επικεφαλής της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πειραιάς,  21.1.2014

Ο Πρόεδρος Χάνες Σβόμποντα , του οποίου, πλην άλλων, είναι γνωστή η εμπειρία του σε θέματα πολιτικών της εργασίας θα συναντηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 10:30 με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργο Ανωμερίτη και επιτελικά στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε., ενώ στις 11:15΄ θα συναντηθεί χωριστά με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα λιμάνια (ΟΜΥΛΕ).
 Όπως είναι γνωστό ο Χάνες Σβόμποντα εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Αυστρίας και έχει διαδεχθεί στη θέση του επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου τον Μάρτιν Σούλτς.

Χάνες Σβόμποντα

Hannes Swoboda 2013

Αρχηγός της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών

Ανέλαβε   17 Ιανουαρίου 2012