Το Δ.Σ. του ΟΛΠ Α.Ε. ενέκρινε το αποτέλεσμα της προσφυγής στην Τριμελή Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της Σύμβασης Παραχώρησης για την ανάπτυξη, λειτουργία και εκμετάλλευση Διεθνούς Εκθεσιακού Συνεδριακού Κέντρου στον χερσαίο χώρο της κρουαζιέρας

Πειραιάς, 29.08.2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. ενέκρινε το αποτέλεσμα της προσφυγής στην Τριμελή Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών της με αρ. 157/2008 Σύμβασης Παραχώρησης για την ανάπτυξη, λειτουργία και εκμετάλλευση Διεθνούς Εκθεσιακού Συνεδριακού Κέντρου στον χερσαίο χώρο της περιοχής κρουαζιέρας (Λέοντος-Παλατάκι). Στην τριμελή Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών με πρόεδρο τον καθηγητή κ. Μιχαήλ Σταθόπουλο και μέλη τους κ. κ. Π. Πετρουλή και Ιωάννη Μωραΐτη, είχαν προσφύγει και οι δυο εταιρίες με αίτησή τους.
Ο ΟΛΠ Α.Ε. θα αναδιαμορφώσει το επενδυτικό του πρόγραμμα κατά το σχεδιασμό του αναθεωρημένου προγράμματος 2015-2019 μετά από νέες διαβουλεύσεις με τους Φορείς της Πόλης.