Απαιτούμενα Δικαιολογητικά για την έκδοση αδείας Εισόδου Προσωπικού / Οχήματος στις λιμενικές εγκαταστάσεις του ΟΛΠ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

 

1. Αίτηση ενδιαφερομένου ή επιστολή της εταιρείας συγκεντρωτικά για το προσωπικό της , προς Ο.Λ.Π. Α.Ε. / Υπηρεσία Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων & ΠΣΕΑ που να αναγράφονται καθαρά τα στοιχεία της εταιρείας με υπογραφή και σφραγίδα του υπεύθυνου που ανήκει ο ενδιαφερόμενος , την εργασία που εκτελεί μέσα στις λιμενικές εγκαταστάσεις , για ποιες λιμενικές εγκαταστάσεις χρειάζεται η άδεια εισόδου και στο τέλος της αίτησης να αναγράφεται το παρακάτω κείμενο επακριβώς :

«Στην περίπτωση παύσης της συνεργασίας μας με τους αναφερόμενους υπαλλήλους ή υπάλληλο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να ενημερώσουμε τον Ο.Λ.Π Α.Ε. και να καταθέσουμε τις σχετικές άδειες εισόδου » .

Οι Άδειες Εισόδου που θα εκδίδονται, θα έχουν διάρκεια ενός (1) έτους.

2. Για κάθε άτομο:
α ) - 2 φωτογραφίες τύπου ταυτότητας(3 x 4)ΟΧΙ διαβατηρίου
β ) - 1 φωτοτυπία δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας .
γ ) - 2 (δύο) υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599 / 1986 προς Ο.Λ.Π. Α.Ε./ Υπηρεσία Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων & ΠΣΕΑ , με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής, που σας παρέχουμε με έτοιμο κείμενο .

3. Για κάθε αυτοκίνητο-μηχανή:
α ) - 1 φωτοτυπία Άδειας κυκλοφορίας αυτοκινήτου .
β ) - 1 φωτοτυπία Άδειας οδήγησης .

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :

Α. Η άδεια εισόδου του αυτοκίνητου θα πρέπει :

Ι. Να φέρει σε ευκρινές σημείο την άδεια προς έλεγχο ανά πάσα στιγμής .
ΙΙ. Ο Οδηγός θα πρέπει να είναι ήδη πιστοποιημένος από την υπηρεσία μας .

ΙΙΙ. Εκτός της εμφανούς θέσης της άδειας εισόδου του αυτοκίνητου, θα πρέπει να βρίσκεται σημείωμα με το τηλέφωνο και τη θέση στην οποία βρίσκεται ο οδηγός και οι συνεπιβάτες .

ΙV. Η στάθμευση του οχήματος θα γίνεται στους καθορισμένους χώρους στάθμευσης και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης το όχημα θα απομακρύνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΟΚ για παράνομη στάθμευση .

V. Η Άδεια εισόδου δεν αποτελεί ΑΔΕΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ και όταν δεν πληρούνται τα ανωτέρω , τα οχήματα θα απομακρύνονται , σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΟΚ για παράνομη στάθμευση .

Για την καλύτερη και εποικοδομητικότερη συνεργασία μας, είμαστε στη διάθεση σας για να σας απαντήσουμε σε οποιοδήποτε σχετικό ερώτημα έχετε , επικοινωνώντας μαζί μας στις εργάσιμες ώρες και μέρες (09.00-16.00) στα τηλέφωνα : 210 45 50 306 , 210 45 50 124 , στο fax : 210 45 50 125 και Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.