ΟΛΠ Α.Ε.:  Ανακοίνωση επικαιροποίησης τελών και τιμολογίων για τις υπηρεσίες παραλαβής και διαχείρισης Στερεών αποβλήτων πλοίων

12 Σεπτεμβρίου 2024. Ο ΟΛΠ έχει οργανώσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης αποβλήτων από πλοία εντός του ρυθμιστικού πλαισίου παρέχοντας υπηρεσίες παράδοσης και διαχείρισης όλων των κατηγοριών αποβλήτων και εφαρμόζεται συγκεκριμένο καθεστώς τελών και τιμολογίων για την κάλυψη του κόστους των υπηρεσιών αυτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει εκπονηθεί από τον ΟΛΠ επικαιροποίηση των τελών και τιμολογίων που επιβάλλονται στα στερεά απόβλητα πλοίων ώστε να συνάδει με το πραγματικό κόστος των υπηρεσιών, ενώ ενσωματώνονται διευκρινίσεις, διορθώσεις αποκλίσεων και περιορισμένες αλλαγές. Τα κύρια σημεία αφορούν σε προσθήκες και αλλαγές στις παρ. 7.1, 7.2, 8 και διορθώσεις-διευκρινίσεις.

Το επικαιροποιημένο τεύχος τελών και τιμολογίων για την παραλαβή και διαχείριση Στερεών αποβλήτων πλοίων θα εφαρμοστεί από 1/10/2024.