Φωτογραφίες από την εθιμοτυπική επίσκεψη στον ΟΛΠ Α.Ε. του του Ακόλουθου Άμυνας της Πρεσβείας των ΗΠΑ και του Κυβερνήτη του Αμερικάνικου Πολεμικού Πλοίου USS COLE (DDG 67).

Φωτογραφίες από την εθιμοτυπική επίσκεψη στον ΟΛΠ Α.Ε. τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, του Ακόλουθου Άμυνας της Πρεσβείας των ΗΠΑ, Capt. Robert Palm, του Κυβερνήτη του Αμερικάνικου Πολεμικού Πλοίου USS COLE (DDG 67) Αντιπλοιάρχου Dennis Farrell, με τον Πρόεδρο & Δ/ντα Συμβούλο του ΟΛΠ Α.Ε κ. Γιώργο Ανωμερίτη και τον  Αναπλ. Δ/ντος Συμβούλου κ. Παναγιώτη Πετρουλή.

 

ΦΩΤΟ 1: ο Κυβερνήτης του Αμερικανικού Πολεμικού Πλοίου, USS COLE (DDG 67), Αντιπλοίαρχος Dennis Farrell με τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργο Ανωμερίτη.

ΦΩΤΟ 2: από αριστερά προς τα δεξιά, ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας Πλοίαρχος Robert Palm, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο Αναπλ. Δ/ντος Συμβούλου κ. Παναγιώτης Πετρουλής και ο Κυβερνήτης του Αμερικανικού Πολεμικού Πλοίου USS COLE (DDG 67), Αντιπλοίαρχος Dennis Farrell.