Υποδοχή του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου “VIKING SEA” από τον ΟΛΠ Α.Ε.

Πειραιάς,  29.03.2016
 
     
          
 
   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Η Διοίκηση και επιτελικά στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. υποδέχθηκαν σήμερα Τρίτη 29.03.2016 στο λιμάνι του Πειραιά το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “VIKING SEA” και επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον πλοίαρχο ΑΤLE ΗΑΑΚΟΝ KNUTSEN και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.
Το κρουαζιερόπλοιο μήκους 230 μέτρων με συνολικό αριθμό επιβατών 930 άτομα, ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι από τη Βενετία με τελικό προορισμό την Κωνσταντινούπολη, διαθέτει 14 πατώματα, 465 καμπίνες και είναι κατασκευασμένο και διακοσμημένο σύμφωνα με τη σκανδιναβική αισθητική.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος  κ. Ιωάννης Κούβαρης: “O ΟΛΠ Α.Ε. μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε κρουαζιερόπλοιο στις άρτιες εγκαταστάσεις του, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αναδεικνύεται ως ο πλέον ασφαλής και ελκυστικός προορισμός στην Ανατ. Μεσόγειο”.   
Να σημειωθεί ότι πρόσφατα οι υπηρεσίες κρουαζιέρας του ΟΛΠ A.E. επαναπιστοποιήθηκαν από τους Lloyd’s Register Quality Assurance / Hellenic Lloyd’s SA σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και περιβάλλοντος ISO:14001:2004.