Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Κουρουμπλή με τη Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.

Πειραιάς,  07.03.2017
    
          
                    
               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
 
 
Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Π. Κουρουμπλή  με τη Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού.
 
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 07.03.2017 μεταξύ του  Υπουργού κ. Π. Κουρουμπλή και του Cpt. Fu Chengqiu Δ/ντος Συμβούλου του ΟΛΠ Α.Ε., παρουσία του Αναπληρωτή Δ/ντος Συμβούλου κ. Α. Καρακώστα και του Συμβούλου Διοίκησης κ. Α. Λιάγκου, συζητήθηκαν θέματα εκτέλεσης του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης του ΟΛΠ και γενικότερα του προγραμματισμού των δεσμευτικών επενδύσεων όπως προκύπτουν από τη σύμβαση παραχώρησης και έγινε πλήρης ενημέρωση του Υπουργού, ιδιαίτερα στα θέματα της ναυπηγοεπισκευής και των logistics.
 
Ο κ. Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια βελτιστοποίησης της πορείας της ΟΛΠ. Α.Ε. από τη Διοίκηση της Εταιρείας και δεσμεύτηκε να είναι αρωγός στα αιτήματα που οδηγούν στη μεγιστοποίηση της ανάπτυξης.