Υποδοχή του πλοίου M/V “Athens Highway” από τη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε.

Πειραιάς, 03.06.2019ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Υποδοχή του πλοίου M/V “Athens Highway” από τη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε.

 


Το Motor Vessel “Athens Highway” υποδέχθηκαν σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στην πρώτη του άφιξη στο Car Terminal του λιμανιού του Πειραιά ο Διευθύνων Σύμβουλος Capt. Fu Chengqiu και άλλα στελέχη της ΟΛΠ Α.Ε., ενώ επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον καπετάνιο του πλοίου Capt. Kalin Dimov και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Το πλοίο ανήκει στην ιαπωνική εταιρεία K Line, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, έχει 200 μ. μήκος και 32 μ. πλάτος, μπορεί να μεταφέρει 5.100 οχήματα και εξυπηρετεί τη γραμμή "Άπω Ανατολή - Πειραιάς - Βόρεια Ευρώπη" και "Βόρεια Ευρώπη - Νότια Αφρική - Άπω Ανατολή".

Κατά την εθιμοτυπική τελετή ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Fu Chengqiu δήλωσε: “Μέσα από την πελατοκεντρική μας προσέγγιση και τις ισχυρές συνεργασίες, αξιοποιούμε τη γεωγραφική θέση και ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα και στο Car Terminal του λιμένος. Το επόμενο απαραίτητο βήμα στο οποίο πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς χρονοτριβή είναι η βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών”.

 

ΦΩΤΟ :
Από αριστερά προς δεξιά: ο κ. CHEN YUPING, Manager Operation Dept. ΟΛΠ Α.Ε., ο Captain FU CHENGQIU, Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΠ Α.Ε., ο Πλοίαρχος Capt. KALIN DIMOV, ο κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΟΥΚΑΣ Δ/νων Σύμβουλος της GLOBAL MARITIME, η κα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ, Προϊσταμένη του RO-RO Terminal ΟΛΠ Α.Ε. και η κα ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΖΗΓΟΥ, Επίκουρος Προϊσταμένου του RO-RO Terminal ΟΛΠ Α.Ε.